Background

slager in het nieuws

Via deze pagina houden wij u op de hoogte wanneer wij op welke wijze dan ook in het nieuws verschijnen.

Hart van hillegersberg

1 november 2017

Liever Vleeschliefhebber,

4 jaar geleden stonden wij vol trots voor onze pui, om aan te kondigen dat we de winkel van meneer Ultee hadden overgenomen en dat we deze gingen verbouwen.

4 jaar laten staan we op dezelfde plek met net zo veel trots, maar deze keer niet om te gaan verbouwen, want alles is nog zo goed als nieuw.

Deze keer omdat wij ons uitgekocht hebben bij de franchiseformule Gelderblom. Wij gaan samen ons team over op ons eigen concept en onze eigen formule, waarvan wij denken dat deze beter bij Hillegersberg past.

Zo gaan wij bijvoorbeeld nog veel meer over op het vlees met een verhaal; scharrelvlees met een goede achtergrond en een duidelijk en eerlijk verhaal, vlees zonder antibiotica en zonder groeibevorderaard.

Een beter spaarsysteem, leuke acties en dat alles in combinatie met de kwaliteit en service die iederen van ons gewend is.

Afgelopen jaren hebben we veel prijzen gewonnen, waarbij we erg trots zijn dat we tot de top slagreijen van Nederland horen, beste leerbedrijf van Nederland, 3 sterren status, diverse prijzen in vakwedstrijden en wereldwijde parmahamspecialist.

We zijn ook trots op onze medewerkers die ook prijzen binnen slpeen op de vakwedstrijden en op gaan voor de beste jonge slagers va Europa en dan niet te vergeten hoe ze iedere dag zich vol inzetten om van onze winkel een plaatje te maken.

Wij hebben deze mooie prijzen te danken aan alle klanten die afgelopen jaren het vertrouwen in ons hebben gehad. Dit vertrouwen willen wij de komende jaren nog veel verder gaan opbouwen! Wij zullen niet sluiten tijdens onze restyling, we blijven open!

We zijn er trots op om Benjamin van Hoven te mogen verwelkomen in ons team. Benjamin mag zich komend jaar beste jonge slager van Nederland noemen. Hij gaat ook zelfs op voor de Europese Young Butcher competite, grote kans dat hiermee de beste jonge slager van Europa in onze winkel rondloopt!

Dominique & Jolanda Melis
En het hele team van onze mooie slagerij.


2015

Je lokale ondernemer

In de rubriek 'Aan het woord' wordt een lokale ondernemer geportretteerd: Dominique Melis. Lees meer »


2014

Donatie Sofia Kinderziekenhuis

Persbericht: Dank van Sofia Kinderziekenhuis na ontvangst donatie. Lees meer »

Opening nieuwe winkel

Persbericht: Welkom bij de vleesspecialist van Hillegersberg. Lees meer »
Persbericht: Gelderblom Slagerij & Partyservice doneert opbrengst receptie. Lees meer »

Nieuwe mensen voor Slagerij Gelderblom Ridderkerk

Persbericht: Overname Gelderblom Ridderkerk. Lees meer »
Persbericht: Bedankt! Lees meer »


2013

Winnaar 2 sterren bij "Slager met Ster 2013"

Tijdens de verkiezing "Slager met Ster 2013" wonnen wij 2 sterren.

Wij wonnen ook de titel: 'SVO Leerbedrijf van 2013'.

Persbericht: Leerbedrijf van het Jaar 2013. Lees meer »

Wij kwamen in de finale van 'Lekkerste bal gehakt' en 'Beste gehaktvariant van Nederland'!

Informatie: Keuring lekkerste bal. Lees meer »
Oorkonde: Lekkerste Bal gehakt 2013. Lees meer »
Oorkonde: Lekkerste Gehakt Variant 2013. Lees meer »
Persbericht: Waardering voor gehaktballen. Lees meer »

Primeur met 'Franse' ham

Komend weekend introduceert slagerij Gelderblom in Ridderkerk-Drievliet een nieuwe specialeit: Jambon Méditerranée, een rauwe ham die exclusief geïmporteerd wordt. Lees meer »


2012

Kerstspecialiteit van uw slager

Pekingeenden. Lees meer »

Doorgedrongen tot top 10 van Nederlandse slagers

De Ridderkerkse slager Dominique Melis en zijn team van slagerij Gelderblom zijn in de wolken met het halen van de top 10 van het vakblad Vleesmagazine. Lees meer »

Bijna de lekkerste bal

Net niet de beste gehaktbal van Nederland, maar afgetekend wel de lekkerste gehaktbal van Ridderkerk en omstreken. Lees meer »

De lekkerste bal gehakt

We kijken terug op een geslaagde, feestelijke uitreiking van de Lekkerste Bal Gehakt en de Lekkerste Gehaktvariant. Lees ons keuringsrapport »

Dominique levert catering aan RVVH

In sportkantines zijn er van oudsher altijd broodjes ham, kaas, kroket of frikandel te koop. Maar bij RVVH pakken ze het anders aan. Lees meer »

Steur kleurt weer Oranje

Zaterdag 9 juni is er bij de Steur in de Ridderkerkse wijk Drievliet een met voetbal overgoten buurtbarbecue. Lees meer »

Vals geld bij voetbalwedstrijd

Bij een hamburgertent van de Ridderkerkse slagerij en partyservice Gelderblom is woensdagavond met valse briefjes van vijftig betaald. Lees meer »

Radiofragment RTV Rijnmond

Klik hier om ons radiofragment te beluisteren »


2011

Zevenklapper voor slagerij

Dominique en Jolanda Melis kunnen na de Nationale Slagers Vakwedstrijd 2011 meer dan trots zijn op hun producten. Lees meer »

Slager introduceert Black Angus Beef

Vanaf deze week introduceert slager Dominique Melis een van de beste rundvleessoorten ter wereld in zijn winkel in Drievliet. Lees meer »

Geslaagd introducé toernooi Ribad

Op 10 november 2011 organiseerde Ribad het jaarlijkse terugkerende introducétoernooi in de thuishal "Drievliet". Lees meer »


2010

1-jarig bestaan

Dominique Melis en zijn echtgenote Jolanda zijn het afgelopen jaar vertrouwde gezichten geworden aan het Vliet. "Het moet gewoon goed zijn." Lees meer »

WK actie bij Gelderblom

Slagerij Gelderblom loopt warm voor het WK Voetbal met een spaaractie, waarmee de klanten minishirtjes kunnen sparen van alle deelnemende landen. Lees meer »

Slagerfeestje met gekookte worst

"Elke dag feest!" is het motto van Dominique Melis, die zich de afgelopen maanden opvallend met zijn slagerij op het Vlietplein heeft gemanifesteerd. Lees meer »

Dominique is weer thuis

De slagerij aan het Vlietplein is overgenomen door een slager die bij veel klanten in Drievliet al bekend is. Lees meer »

Wethouder houdt worst voor

Wethouder Heleen van den Berg (economische zaken) mocht afgelopen vrijdag 22 januari de handen uit de mouwen steken bij Slagerij en Partyservice Gelderblom Drievliet. Ondernemer Dominique Melis had haar uitgenodigd om ter gelegenheid van de officiële opening van zijn zaak grillworst uit te delen aan het publiek. Lees meer »

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.